Category: ZEBRA

ZEBRA DS2208

SPECIFIKATE PRODUKTIT Opsionet e Ngjyrave – Nova WhiteTwilight Zi Barkodet e mbështetur – 1D, 2D Ndërfaqet e disponueshme – USB , RS232 ,Pëllumbi i tastierës Metoda e skanimit – Imager 2D, Omni-Directional Dimensionet – (16.5 cm. H x 6.6 cm. x 9,9 cm. ) Pesha – 161.6 g Gama e skanimit – 0.5 në./1.23 cm …

ZEBRA DS2208Read More

ZEBRA DS9208

Brand ZEBRA nënshkrimin IP52 Lexueshmerija (g) Code 39 – 5 mil:0 – 4.5 in. (0 – 11.4 cm)UPC/EAN – 10 mil (80%):0 – 8.5 in. (0 – 21.6 cm)UPC/EAN – 13 mil (100%):0 – 10.5 in. (0 – 26.7 cm)PDF417 – 6.6 mil:0 – 3.8 in. (0 – 9.6 cm)Datamatrix – 10 mil:0 – 4.7 …

ZEBRA DS9208Read More

ZEBRA DS7708

PERMASAT5.63 in. H x 5.86 in. W x 3.81 in. D14.3 cm H x 14.9 cm W x 9.7 cm D PESHA17.6 oz. / 500 g NGJYRËMesnata e Zezë nënshkriminIP52 DEKODI I Aftësisë1D, 2D dhe PDF417 TEKNOLOGJIA E SCANITArray Imager