Category: TYSSO Produktet

TYSSO PRP 300

*TYSSO PRP-300*Madhësia e letrës-80 mm*Teknologjia-Direct Thermal*Rezolucioni-576 pika/vije , 48 karaktere Brenda nje reshti*Shpejtësia e printimit-2.5 cm per second*Prerje automatike e letres-PO*Portat e komunikimit-USB 2.0, Ethernet Lan 100, Serial, Rj-11 per lidhje me kase*Toner/Bojë-Kjo teknologji nuk përdor bojë,Printimin realizohet nëpëmjet procesit te djegies së letrës. *Kosto për faqe 0 Euro, Kosto llogaritet vetëm letra qe shpenzohet*Jetegjatesia …

TYSSO PRP 300Read More

TYSSO TP2515

Procesori Intel® Celeron® Bay Trail-D J1900. Sistemi i ftohjes pa fanellë. Periferikët modularë për instalim të lehtë. Slot Drive Storage me Zëvendësim të Lehtë. Prova e derdhjes së ujit përpara Bezel. Strehimi i paktë, i mbyllur dhe i qëndrueshëm. Mirëmbajtja e lehtë dhe modelimi elegant.

TYSSO POS 1000B

Intel® Celeron® Bay Trail-D J1900 (deri në 2.42 GHz) Pamja dhe ndjenja e azhurnuar e pikës konvencionale të shitjes Dizajn i shkëlqyeshëm ergonomik dhe i thjeshtë Arkitektura e modulit për integrimin efikas të shasive Mirëmbajtje e fortë, e thjeshtë, modë dhe modelim pa fanelë Bordi kryesor. CPU. Platforma Intel® Bay Trail-D, Procesori Celeron® J1900. (2.0 …

TYSSO POS 1000BRead More

TYSSO PRP250C

Features Shpejtësia e shtypjes: 250 mm / sek Auto-prestar letre Ndërfaqe Multi I / O (Serial + Ethernet + USB). Porti i lidhjes së sirtarëve të parave (RJ-11). Kombinohet me grupet e komandave të shtypura të ESC / POS. Shoferë të ndryshëm në dispozicion. Instalim miqësor, i lëshuar dhe i shtypur i letrës, eleminim i …

TYSSO PRP250CRead More

TYSSO GS 6000

Features High-Sensitivity Laser Scan Engine. Scan Speed: 200 scan/sec (GS-6000) / 100 scan/sec (GS-6500) Depth of Field: 3 ~ 55 mm (max) (GS-6000) / 3 ~ 50 cm (max) (GS-6500) 32-bit Decoding Technology. Ergonomic Design and Durable Housing. Interface: RS-232, USB, Keyboard Wedge Exchangeable cable (interface)

TYSSO CASH DRAWER

Features Durable Steel Structure. Adjustable Compartments (Bill trays, coin slots). Multiple colors available (Black or custom color). Position key lock ensure maximum security. Multiple interface operation (RS-232 / RJ-12 / USB). Slip-slot for checks and large bills storage. Optional Interface Converter: RJ-12 to USB, RJ-12 to RS-232