• Modeli Xe-N Xe-H
 • Max. Kapaciteti (g) 150 300 600 1500 3000 6000 300 600 1500 3000 6000
 • Lexueshmëria – (g) 0.005 0.01 0.02 0.05 0.1 0.2 0.005 0.01 0.02 0.05 0.1
 • Rezolucion i jashtëm 1 / 30,000 ~ 1 / 75,000
 • Njësitë e peshës – g, ct, lb, oz, GN, ozt, dwt
  Shfaq shifrat 6 dhe gjysma shifra (Pesha)
 • Lloji i ekranit – LCD (me prapavijë)
 • Temperatura e funksionimit (˚C) 5 ~ 40˚C
 • Fuqia DC 12V (me përshtatës)
 • Madhësia e pjatës (mm) 150,300,600: 8128 mm
  1500,3000,6000: 155 x 143 mm
 • Dimensionet (mm) (W x D x H) 272 (W) x 180 (L) x 74 (H)
  Pesha e produktit (kg) 1.39