Author: admin

ZEBRA DS2208

SPECIFIKATE PRODUKTIT Opsionet e Ngjyrave – Nova WhiteTwilight Zi Barkodet e mbështetur – 1D, 2D Ndërfaqet e disponueshme – USB , RS232 ,Pëllumbi i tastierës Metoda e skanimit – Imager 2D, Omni-Directional Dimensionet – (16.5 cm. H x 6.6 cm. x 9,9 cm. ) Pesha – 161.6 g Gama e skanimit – 0.5 në./1.23 cm …

ZEBRA DS2208Read More

ZEBRA DS9208

Brand ZEBRA nënshkrimin IP52 Lexueshmerija (g) Code 39 – 5 mil:0 – 4.5 in. (0 – 11.4 cm)UPC/EAN – 10 mil (80%):0 – 8.5 in. (0 – 21.6 cm)UPC/EAN – 13 mil (100%):0 – 10.5 in. (0 – 26.7 cm)PDF417 – 6.6 mil:0 – 3.8 in. (0 – 9.6 cm)Datamatrix – 10 mil:0 – 4.7 …

ZEBRA DS9208Read More

ZEBRA DS7708

PERMASAT5.63 in. H x 5.86 in. W x 3.81 in. D14.3 cm H x 14.9 cm W x 9.7 cm D PESHA17.6 oz. / 500 g NGJYRËMesnata e Zezë nënshkriminIP52 DEKODI I Aftësisë1D, 2D dhe PDF417 TEKNOLOGJIA E SCANITArray Imager

CAS CL5200

Model – CL5200 Max. Kapaciteti (kg) 6/15 15/30 Lexueshmëria (g) 2/5 5/10 Rezolucion i jashtëm 1 / 3,000 (interval dual) Shfaq shifrën 4/5/6/6 (tarifa e paravendosur / pesha / çmimi i njësisë / çmimi i përgjithshëm) Shpejtësia e shtypjes Maksimumi 100 mm / sek Rezolucioni i printerit 202dpi Madhësia e etiketës (mm) Gjerësia: 40 ~ …

CAS CL5200Read More

CAS CL3000

Marka CAS Maximum Capacity (Kg) 30 Lexueshmëria (g) 10 Resolutioni 1/3,000 (Dual interval) Lloji i ekrani LCD (Preset Tare : 5 digit, Weight : 6 digit, Unit Price Total Price : 8 digit, PLU name: 12 digit) Temperature operative (C) -10 ~ +40 Power AC 100 ~ 240V 50/60Hz 1.5A Interface Ethernet/LAN Port, RJ11, RS-232 …

CAS CL3000Read More