ZEBRA DS7708

 • PERMASAT
  5.63 in. H x 5.86 in. W x 3.81 in. D
  14.3 cm H x 14.9 cm W x 9.7 cm D
 • PESHA
  17.6 oz. / 500 g
 • NGJYRË
  Mesnata e Zezë
 • nënshkrimin
  IP52
 • DEKODI I Aftësisë
  1D, 2D dhe PDF417
 • TEKNOLOGJIA E SCANIT
  Array Imager