Author: admin

TYSSO PRP 300

*TYSSO PRP-300*Madhësia e letrës-80 mm*Teknologjia-Direct Thermal*Rezolucioni-576 pika/vije , 48 karaktere Brenda nje reshti*Shpejtësia e printimit-2.5 cm per second*Prerje automatike e letres-PO*Portat e komunikimit-USB 2.0, Ethernet Lan 100, Serial, Rj-11 per lidhje me kase*Toner/Bojë-Kjo teknologji nuk përdor bojë,Printimin realizohet nëpëmjet procesit te djegies së letrës. *Kosto për faqe 0 Euro, Kosto llogaritet vetëm letra qe shpenzohet*Jetegjatesia …

TYSSO PRP 300Read More

TYSSO TP2515

Procesori Intel® Celeron® Bay Trail-D J1900. Sistemi i ftohjes pa fanellë. Periferikët modularë për instalim të lehtë. Slot Drive Storage me Zëvendësim të Lehtë. Prova e derdhjes së ujit përpara Bezel. Strehimi i paktë, i mbyllur dhe i qëndrueshëm. Mirëmbajtja e lehtë dhe modelimi elegant.

TYSSO POS 1000B

Intel® Celeron® Bay Trail-D J1900 (deri në 2.42 GHz) Pamja dhe ndjenja e azhurnuar e pikës konvencionale të shitjes Dizajn i shkëlqyeshëm ergonomik dhe i thjeshtë Arkitektura e modulit për integrimin efikas të shasive Mirëmbajtje e fortë, e thjeshtë, modë dhe modelim pa fanelë Bordi kryesor. CPU. Platforma Intel® Bay Trail-D, Procesori Celeron® J1900. (2.0 …

TYSSO POS 1000BRead More

TYSSO PRP250C

Features Shpejtësia e shtypjes: 250 mm / sek Auto-prestar letre Ndërfaqe Multi I / O (Serial + Ethernet + USB). Porti i lidhjes së sirtarëve të parave (RJ-11). Kombinohet me grupet e komandave të shtypura të ESC / POS. Shoferë të ndryshëm në dispozicion. Instalim miqësor, i lëshuar dhe i shtypur i letrës, eleminim i …

TYSSO PRP250CRead More

TYSSO GS 6000

Features High-Sensitivity Laser Scan Engine. Scan Speed: 200 scan/sec (GS-6000) / 100 scan/sec (GS-6500) Depth of Field: 3 ~ 55 mm (max) (GS-6000) / 3 ~ 50 cm (max) (GS-6500) 32-bit Decoding Technology. Ergonomic Design and Durable Housing. Interface: RS-232, USB, Keyboard Wedge Exchangeable cable (interface)