Features

  • Shpejtësia e shtypjes: 250 mm / sek
  • Auto-prestar letre
  • Ndërfaqe Multi I / O (Serial + Ethernet + USB).
  • Porti i lidhjes së sirtarëve të parave (RJ-11).
  • Kombinohet me grupet e komandave të shtypura të ESC / POS.
  • Shoferë të ndryshëm në dispozicion.
  • Instalim miqësor, i lëshuar dhe i shtypur i letrës, eleminim i thjeshtë i bllokimit të letrës.
  • Shkronjat e shumëfishta gjuhësore mund të zgjedhen