• Intel® Celeron® Bay Trail-D J1900 (deri në 2.42 GHz)
  • Pamja dhe ndjenja e azhurnuar e pikës konvencionale të shitjes
  • Dizajn i shkëlqyeshëm ergonomik dhe i thjeshtë
  • Arkitektura e modulit për integrimin efikas të shasive
  • Mirëmbajtje e fortë, e thjeshtë, modë dhe modelim pa fanelë

  • Bordi kryesor. CPU. Platforma Intel® Bay Trail-D, Procesori
  • Celeron® J1900. (2.0 GHz, Cache 2M)
  • . Lloji i ekranit. Monitor LCD me sheshe të plotë 15 ”.
  • Ndriçimi.
  • Interface. USB. 6 x USB tip A. (3 x USB 2.0 dhe 1 x USB 3.0 në kllapa I / O, 2 x USB 2.0.
  • Hyrja e energjisë. + 12VDC / 5A 60W, 4-pin lidhës me Bllok.