• Procesori Intel® Celeron® Bay Trail-D J1900.
  • Sistemi i ftohjes pa fanellë.
  • Periferikët modularë për instalim të lehtë.
  • Slot Drive Storage me Zëvendësim të Lehtë.
  • Prova e derdhjes së ujit përpara Bezel.
  • Strehimi i paktë, i mbyllur dhe i qëndrueshëm.
  • Mirëmbajtja e lehtë dhe modelimi elegant.